Избранное сообщение

Фетісов В. С. Комп’ютерні технології в тестуванні. Навчально-методичний посібник. 2-ге видання, перероблене та доповнене / Мои публикации

В 10-х годах я принимал участие в программе Европейского Союза Tempus "Освітні вимірювання, адаптовані до стандартів ЄС". В рамк...

Благодаря Интернету количество писателей и поэтов увеличивается в геометрической прогрессии. Поголовье читателей начинает заметно отставать.

воскресенье, 21 января 2018 г.

Як користуватися режимом «Не турбувати» на Android / Android. Пользователям

Евгений Любницкий 16.01.2018

Далеко не всі знають, що в операційній системі Android є функція «Не турбувати». Вона дозволяє вибрати умови, при яких будуть автоматично відключатися усы  оповіщення і дзвінки. Даний режим дозволяє вибрати стільки умов, скільки вам потрібно, а також вибрати контакти, на які дані правила не поширюватимуться.
У цій статті ми розповімо, як включити й налаштувати режим «Не турбувати» на пристроях під управлінням операційної системи Android.

Зміст

Що таке режим «Не турбувати»

Функція «Не турбувати» вперше з’явилася на Android 5.0 Lollipop і може мати різні назви, залежно від виробника смартфона або версії встановленої у ньому графічної оболонки.
Даний режим дозволяє обмежувати або повністю відключати виклики і повідомлення на вашому пристрої. Ось кілька прикладів коли може стати в нагоді режим «Не турбувати»:
  1. Автоматичне відключення повідомлень щоночі під час сну
  2. Відключення викликів і повідомлень до тих пір, доки не спрацює будильник
  3. Автоматичне відключення звуку під час відвідування будь-якого заходу
  4. Ухвалення дзвінків і повідомлень тільки від певних контактів
Як бачите, режим «Не турбувати» може бути дуже корисним у повсякденному житті. Ви можете вибрати один з трьох варіантів цього режиму:
  1. Повна тиша (вибравши даний варіант, ви вимикаєте абсолютно усі звуки й вібрацію телефону)
  2. Тільки будильник (щоб спокійно відпочивати, не боячись проспати роботу, виберіть варіант “Тільки будильник”. У цьому режимі будуть відключені усі звуки, окрім звуків будильника, музики, відео та ігор)
  3. Тільки важливі (виберіть цей варіант, якщо хочете отримувати тільки найважливіші повідомлення. Будуть відключені усі звуки, окрім звуків будильника, музики, відео та ігор)

Як налаштувати пріоритетність повідомлень і викликів

Режим «Не турбувати» дозволяє встановити список пріоритетних викликів і повідомлень, які будуть проходити через загальне блокування. Для того, щоб налаштувати пріоритетність повідомлень і викликів, виконайте наступні дії:
  1. Відкрийте Налаштування
  2. Перейдіть у розділ «Звук»> «Не турбувати»> «Пріоритетні оповіщення»
Виберіть вид сповіщень, які ви хочете отримувати. У меню «Дзвінки» ви зможете вибрати, кому можна турбувати вас у «тихі години» (кому завгодно, тільки контакт-листу, тільки виділеним контактам або нікому).
Є також варіант «Повторні дзвінки»: активувавши його ви будете отримувати виклики, якщо абонент дзвонить вам вдруге протягом 15 хвилин. Вкладка «Повідомлення» дозволяє вибирати такі ж налаштування для повідомлень про смс. Нарешті, вкладка «Повідомлення застосунків» дозволяє визначити політику щодо програм.

Як користуватися режимом «Не турбувати»

Існують два способи використання режиму “Не турбувати”: вручну й автоматично.
Для того, щоб включити режим «Не турбувати» вручну:
  1. Зайдіть у швидкі налаштування
  2. Виберіть «Не турбувати»
  3. Виберіть одну з опцій ( «Повна тиша», «Тільки будильник» або «Тільки важливі»)
  4. Виберіть термін активації режиму “Не турбувати”: поки ви не вимкнете його вручну або автоматичне відключення через певний час
  5. Натисніть «Готово»
Щоб вручну відключити функцію «Не турбувати», знову зайдіть у швидкі налаштування.
Для того, щоб режим «Не турбувати» включався автоматично:
  1. Зайдіть у Налаштування
  2. Перейдіть у розділ «Звук»> «Не турбувати»> «Автоматичні правила»
  3. Виберіть одне з попередньо встановлених налаштувань або додайте своє правило
  4. Змініть правило так, щоб воно відповідало вашим потребам:
  • назвіть правило
  • встановіть розклад для правила (в які дні та години воно буде застосовуватися)
  • виберіть одну з опцій ( «Повна тиша», «Тільки будильник» або «Тільки важливі»)
  • виберіть, чи будуть звучати сигнали, якщо вони будуть надходити під час дії вашого правила

Источник: https://blog.allo.ua/ua/yak-koristuvatisya-rezhimom-ne-turbuvati-na-android/?utm_source=eSputnik&utm_medium=email&utm_campaign=20_01_18_blog&utm_content=39812463&utm_term=_blog

Смотри также:

Комментариев нет:

Отправить комментарий